Giurgiuvenii sunt invitaţi mâine la manifestările organizate de “Ziua Dunării”

Giurgiuvenii sunt invitaţi mâine la manifestările organizate de “Ziua Dunării”

Sâmbătă, 29 iunie, giurgiuvenii sunt invitaţi să ia parte la manifestările organizate cu ocazia Zilei Dunării de către Primăria Municipiului Giurgiu, pe terenul aparţinând domeniului public, situat între intrarea portului şi Restaurantul Perla.
Prima acţiune, inedită pentru oraşul nostru, este programată în intervalul 10.00- 12.00 şi constă în realizarea unei analize fizico-chimice a unei picături de apă din Dunăre. Tot în această locaţie va fi organizat şi un atelier de creaţie pe tema “Dunărea”, dar vor avea loc şi mai multe momente artistice, începând cu 10.30, susţinute de Ansamblul folcloric “Doina Dunării”, dar şi de Orchestra de suflători “Valahia” şi de elevii cercurilor de la Centrul Cultural „Ion Vinea” şi de la Palatul Copiilor. Pentru publicul prezent, sportivii Clubului „Aquila” vor face mai multe demonstraţii de arte marţiale, iar echipa „Let’s do it Romania!” va organiza un flashmob prin care să atragă atenţia asupra protejării mediului înconjurător.
Ca în fiecare an, pe Dunăre vor defila ambarcaţiunile rapide ale Poliţiei de Frontieră, în jurul orei 12.00, iar copiii se vor putea plimba cu ambarcaţiunea “Slatina”, în intervalul orar 12.30-13.30.
Ziua Dunării se sărbătoreşte anual pe data de 29 iunie, prima ediţie fiind organizată şi la Giurgiu, din anul 2004.

Ultima modificare: 28.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Schimbare de locaţie în cazul manifestărilor dedicate Zilei Dunării

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.